Aktuellt

Aktuellt

Besök gärna vår Facebook-sida för uppdateringar om aktuella händelser och evenemang. 


Efter Juloratoriet, som vi framförde i december 2023, blev det plötsligt två projekt för oss att hugga tag i: Felix Mendelssohns verk Elias med Tyska kyrkan och en egen produktion vi har låtit växa fram under en period. Men det ena utesluter inte det andra! Den 28 april kl 16 sjunger vi med Sankta Gertruds kantorei i Tyska kyrkan och senare i höst blir det temaproduktion! 


Biljetter finns att köpa på Kulturbiljetter:

https://kulturbiljetter.se/evenemang/7018/mendelssohn-elias


Vi bjuder nu även in nya körmedlemmar till en prova på-repetition! Vår tenor- och basstämma skulle särskilt behöva växa. Välkommen att kontakta oss!Konsert 2023

I december 2023 sjöng vi Bachs Juloratoriet, kantat 1-3, tillsammans med St Gertruds Kantorei och dirigent Mihael Dierks i Tyska kyrkan.


Den 2 april framförde vi körens senaste egna produktion "Musik i tid och otid" i Hägerstensåsens medborgarhus. Det blev en tankeväckande konsert om tiden i alla dess former - finns den alls, är den inne eller ute, eller kanske evig? Musikerna Britta Virves och Marcus Linfeldt förgyllde med jazzigt piano och bas.


Vi avslutade vårterminen 2023 med en sommarkonsert. Traditionell på Lindingö kammarkörs vis. Alltså med en salig blandning låtar från olika sekel, decennier, genrer och så Hasse å Tage förstås. Med det sa vi GLAD SOMMAR och på återseende i höst! 


Snart är det Lucia igen!