Kontakt

Kontakta oss

Sjung med oss

Vi hoppas att vi är kören du letar efter och att du vill sjunga med oss! Välkommen att kontakta oss och vara med på en prova på-repetition. Just nu skulle vi behöva bli några fler tenor- och basstämman. 


Välkommen att ringa dirigent Johan Holgersson: 070-688 61 69.


Vi repeterar på tisdagar mellan 18:30 och 21:00 ett stenkast från T-centralen.Vi sjunger för er

Vi skräddarsyr framträdanden efter era önskemål till t ex fest, bröllop, dop, valborgsmässofirande.


Inför jul kan vi erbjuda traditionellt luciatåg, julkonsert eller julmusik framförd av mindre ensembler.


För kostnadsförslag eller bokning: Agneta Stark (ordförande)Besök även gärna vår Facebook-sida för uppdateringar om aktuella händelser och evenemang.

Dirigent


Johan Holgersson har lett Lidingö kammarkör sedan oktober 1999. Johan är utbildad kör och sångpedagog vid Kungliga Musik Högskolan i Stockholm. Mellan 1990 och 1999 arbetade Johan som kyrkomusiker och körledare för diverse körer i Nyköping med omnejd och sedan 2003 som musiklärare på högstadiet i Nacka Musikklasser.


När Björn Wrangsjö (vice dir. samt bas i kören sedan gammalt) beskriver Johan låter det så här: ”Johan Holgersson har en djup naturlig musikalitet och en gedigen hantverkskicklighet. Han för fram sina musikaliska intentioner till kören på ett tydligt sätt som gör dem lätta att följa. Han kan entusiasmera kören på ett naturligt sätt och repeterar hela tiden i ett tempo, som följer körens inlärningsförmåga. Detta medför ett inspirerande arbetsklimat, som hela tiden leder arbetet framåt och höjer körens självkänsla."